Hoe maak ik een opleiding aan?

Aanmaken opleiding

Je kunt een e-learning module als volgt aanmaken:

• Log in op je academy.
    Klik in het menu op 'Editor'

• Je gaat nu automatisch naar de beheeromgeving.
  • Klik op 'Toevoegen'
  • Start met het aanmaken van een opleiding en klik op 'Opslaan en publiceren'
  • Om het eerste hoofdstuk toe te voegen klik je op 'Hoofdstukken' in het menu
    • Stel onderaan het hoofdstuk in aan welke opleiding deze is gekoppeld.

Aanpassen hoofdstuk, onderdeel of toets

Je kunt lesstof op de volgende manier aanpassen:

• Open het lesonderdeel via het dashboard.
  • Klik linksboven op 'Menu' (drie streepjes)
  • En klik op 'Editor'
  • Maak de gewenste aanpassingen in de editor
  • Klik op 'Opslaan en publiceren'

Vergeet nooit de blauwe knop :)

Opleiding structuur aanpassen

Als je bestaande lesstof wil koppelen aan een e-learning module, de volgorde van de lesstof wil aanpassen of de hiĆ«rarchie wil aanpassen (een hoofdstuk bijvoorbeeld toch een paragraaf maken), open dan de "Opleiding structuur".

• Open de opleiding die je wil aanpassen aan de voorkant
  • Klik via het menu op 'Editor'
  • Klik op 'Opleiding structuur'
  • Sleep de lesstof naar de juiste plek en/of voeg extra bestaande lesstof toe.