Notificaties instellen

Procademy verstuurt verschillende notificaties om de cursist 'bij de les' te houden. Alle notificaties kunnen individueel geactiveerd worden.

• Medewerker heeft toegang tot nieuwe ingeplande gesloten opleiding
  • Medewerker heeft toegang tot nieuwe open opleiding
  • Medewerker heeft drie e-mails voordat zijn cursus verloopt. (gaat zowel om een certificering van een open opleiding, als de toegang tot een gesloten opleiding)
    • 5 dagen van te voren
    • 2 dagen van te voren
    • 1 dag van te voren
  • Medewerker ontvangt 3 e-mails over cursussen die zijn verlopen maar waar de medewerker nog wel toegang toe heeft (open opleidingen).
    • 10 dagen nadat de certificering is verlopen
    • 30 dagen nadat de certificering is verlopen
    • 90 dagen nadat de certificering is verlopen
  • De beheerder en leidinggevende krijgt een overzicht van cursussen die niet op tijd zijn voltooid.
  • Nieuwe medewerker ontvangt account gegevens
  • Medewerker behaalt certificaat, wordt ook per e-mail verstuurd
  • Groepsleider ontvangt e-mail als medewerker een upload doet van een praktijkopdracht / huiswerkopdracht
  • Medewerker ontvangt een e-mail als praktijkopdracht is beoordeeld
  • Medewerker ontvangt een e-mail als er een bericht wordt ontvangen via de berichtenmodule.

Aanpassen inhoud e-mailsjabloon

Via het menu linksboven aan de pagina kan je navigeren naar de 'E-mail Sjablonen'.

Klik op 'Bewerk' om een standaard e-mailsjabloon te overschrijven met eigen tekst.

Welke e-mailsjablonen kan ik aanpassen?

Je kan meer dan 20 verschillende e-mail- en SMS-sjablonen aanpassen. Een aantal belangrijke sjablonen opgesomd:

• Nieuw account | Inloggegevens
  • Cursus beschikbaar | Cursus X staat voor je klaar
  • Certificaat behaald  | Gefeliciteerd met het behalen van je certificaat
  • Cursus eindigt binnenkort | Reminder dat cursus binnen X dagen verloopt
  • Opdracht beoordeeld | Melding dat huiswerkopdracht is beoordeeld
  • Kopie berichtenmodule | Kopie van je ontvangen bericht binnen Procademy
  • Reminder verlopen certificaat  | Reminder dat je verlopen certificaat moet verlengen
  • Wachtwoord herstellen | E-mail met wachtwoord reset instructies