Ik wil huiswerk opgeven voor cursisten

Als je huiswerk op wil geven en de cursisten bestanden wil laten uploaden stel je dit in bij het maken van een nieuwe opleiding (in de editor).

Ga naar de editor en maak een nieuwe opleiding aan. Voeg ook een nieuw hoofdstuk toe en koppel deze aan de opleiding. In de mogelijkheden van het hoofdstuk staat onderaan een vakje met ‘praktijkopdracht uploaden’. Vink dit vakje aan, hierdoor geef je de optie om een bestand te uploaden.

LET OP: Het is alleen mogelijk in de editor te komen met de admin-functie. Als ‘leader’ (de functie die vaak aan de docent wordt gegeven) zie je de editor niet in het menu staan, en is het niet mogelijk een opleiding aan te maken. In dit geval moet de functie van de gebruiker door de admin aangepast worden.