E-learning beschikbaar stellen in white label omgeving

Procademy e-learning beschikbaar stellen in externe Procade- my omgeving (evt. white-label)

Als je klant gebruik maakt van Procademy dan kan de module zonder LTI koppeling geactiveerd worden op de Procademy omgeving. Als je jou klant een Procademy white-label omgeving biedt werkt dit op dezelfde manier.

Geef het volgende door aan support@procademy.nl

• Link van de e-learning die je wil delen in een externe Procademy omgeving

• Zoek de e-learning via Cursusonderdelen en klik op bewerken (potloodje) kopieer de URL in de adresbalk en geef deze door.

• Link van de Procademy omgeving waarin de e-learning gepubliceerd moet worden.