Opdrachten

Je wil in een leertraject een opdracht plaatsen.

Een opdracht bestaat uit een opdrachtenblok en uit opdrachtvragen. Dat zijn twee losse onderdelen. Daarna koppel je de vragen aan de juiste opdracht. Op die manier kun je dezelfde vragen voor meerdere opdrachten gebruiken.

Maak opdrachtvragen aan.

1. Ga naar Menu > Opdrachten > Opdrachtvragen.

2. Kies voor Toevoegen.

3. Geef de opdracht een naam en een type mee.

4. Klik op Opslaan.

5. Bij 'Beschrijving' schrijf je de vraag of opdracht uit.

6. Klik op Opslaan.

Maak een opdracht aan.

1. Ga naar Menu > Opdrachten.

2. Klik op Toevoegen.

3. Geef de opdracht een naam en klik op Opslaan. Deze naam wordt zichtbaar bij de cursusonderdelen en op de tegel die de deelnemer ziet.

4. Op het tabblad 'Algemene instellingen' kan je bij 'Beschrijving' de instructie typen die je de deelnemer wil meegeven bij het invullen van de vragen.

5. Op het tabblad 'Selectie' selecteer je de vragen die bij de opdracht horen. Op deze manier zijn de vragen gekoppeld aan de opdracht.

6. Klik op Opslaan.